hits

Familie på 4 med utkastelsesordre nå før jul! Hjelp!

Hei

Vi ser ingen annen utvei enn å "tigge" av andre. Saken er kort fortalt slik at vi vi har hatt husbrann i ett hus vi eier,  dette er nå i smått i gang med å gjenoppføres med er tidligst ferdig til sommeren 2018. Etter 2,5 års kamp med forsikringsselskapet får vi ikke hjelp til å dekke utgiftene vi har med huset. Kommunale avgifter og lån.  Vi har gått drastisk ned i inntekt i løpet av denne tiden da jeg dessverre er blitt arbeids ufør. Vi leier dyrt her vi bor nå (11.250+ strøm) og har utgiftene for det andre huset også i tillegg. Barna går i barnehage og sfo og trenger dette sårt da vi ikke kjenner mange med barn her. Dette er over 6000 kr pr mnd. Vi får ikke ting til å gå rundt hver mnd. Barna trenger klær og sko. Ofte blir det slik at ting "hoper" seg opp og noen ganger har vi fått hjelp av sosialtjenesten på nav. Men de har nå vedtatt at de ikke tar hensyn til vår forsikringssak og de utgiftene vi har med huset som brant ned. Vi står fast og kommer oss ikke ut av denne situasjonen vi er i. Vi har slitt nå i over 2 år og vi kommer til å fortsette å ha det tøft til huset er bygget opp igjen og vi kan få leid det ut eller solgt det. 

Nå har det seg slik at vi har fått utkastelsesordre den 11 desember. Pga manglende betalt husleie for september. Den henger igjen dessverre. Vi må alltid tenke om vi skal betale regninger hver mnd eller handle mat. Vi har levert inn søknad til nav igjen selvom de har sagt at de ikke vil hjelpe oss. De mener vi har en bra økomomi (de ser helt bort  fra utgiftene vi har med det andre huset). Vi så mørkt på jula i fra før av, og med denne utkastelsesordren så ser den fullstendig håpløs ut. Det var med sårt hjerte jeg pynta til jul her hjemme, for jeg  vet ikke om det var vits å gjøre det om vi nå blir kastet ut. Barna er 3 og 6 år. Vi vet ikke hva vi skal gjøre. HVOR kan man dele Spleis uten at det er frekt eller upassende? Hjelp!

Om det er noen som kan hjelpe så kan man trykke inn HER

 

 

4 kommentarer

Klarer meg selv

06.12.2017 kl.16:14

Du er ufør, men du MÅ ha barnehage og SFO for ungene dine? Sånn at du skal få sitte i fred og surfe på nett om dagen? Dessverre, du får absolutt INGEN sympati herfra.
Klarer meg selv: Ja for å sosialisere barna er barnehage og sfo viktig da vi ikke kjenner noen med barn her.

07.12.2017 kl.15:28

Hvis dere eier et hus sitter dere langt bedre i det enn meg. Si opp SFO ut året da vel, så går ting rundt.
Anonym: Huset er på en knøttliten fraflyttet plass og kostet ikke mer enn en grei bruktbil, så det er ikke det at vi er velstående for at vi eier ett hus. Hvis vi sier opp SFO nå så gjelder det ikke før 1 februar 2018. Det er 1 mnd oppsigelse og man må da si opp før den første i hver mnd. Det ser nok ut til at vi må ta barna ut fra bhg og sfo ja for å klare oss videre.

Skriv en ny kommentar